Resabu Yacht Vision

Zgjedhja e neve për destinacionet më të preferuara dhe qiranë më unike të jahteve do të jetë vendimi i duhur.
Me ekipin tonë profesional dhe përvojën shumëvjeçare, vizioni ynë është tërësisht i fokusuar në komoditetin e pushuesve.

Ne besojmë se çdo gjë është e nevojshme që pushuesit tanë të shijojnë pa ndërprerje pushimet e tyre më unike. Për më tepër, ne vazhdojmë ta bëjmë këtë me çmimet më të përballueshme. Si çdo pasagjer i lundrimit blu, ju mund t'i bëni pushimet tuaja unike duke na zgjedhur ne.

Falë kontratave që kemi, gjithçka është rregulluar në favorin tuaj. Kjo ju pengon të jeni viktimë.

Rreth nesh

Si Resabu Yachting, ne ju ofrojmë shërbime Charter të Yacht dhe Yacht Charter. Ne jemi jashtëzakonisht krenarë që ofrojmë shërbimin më të rehatshëm të çarterit të jahteve për mysafirët tanë të nderuar me jahtet që zotërojmë në vendet më të preferuara për qira të jahteve në botë. Përveç kësaj, me stafin tonë ekspert; Çarter jahtesh për Turqinë Kroaci Çarter jahtesh Greqi jahte çarter Itali jahte çarter Çarter jahtesh në Mal të Zi Ju mund të përfitoni nga shërbimet tona. Për më tepër, vendet tona më të kërkuara për qira të jahteve; Karta e jahteve në Bodrum Kusadasi Charter e jahteve të Antalias Charter e jahteve Fethiye Karta e jahteve Gocek Charter e jahteve të Alanyas Charter e jahteve të Antalias Charter e jahteve Marmaris Didim Yacht Charter Mugla Charter e jahteve Dëshironi të qiratëni një jaht me një buxhet të përshtatshëm për larminë tuaj? Ju mund të merrni me qira jahte në vendet dhe vendndodhjet e listuara më sipër. Me këtë; Karta e jahteve luksoze Karta e jahteve luksoze Karta e jahteve të lira Charter gjithëpërfshirëse e jahteve me jahte me kapiten Karta e jahteve bareboat. opsione. Ekipi ynë do t'ju përgjigjet 24/7. Ekipi ynë i ekspertëve, i cili është trajnuar posaçërisht për shërbimin e çarterit të jahteve, do t'ju ndihmojë në marrjen me qira të një jahti me karakteristikat që dëshironi me çmimet që dëshironi. Ju gjithashtu mund të na kontaktoni për konsultim falas.

Vendndodhjet e jahteve

Si Resabu, ne gjithashtu kemi një komandë të destinacioneve më të preferuara të jahteve. Mos hezitoni të merrni mbështetje nga ekipi ynë profesional për të marrë me qira jahtin që dëshironi në vendin që dëshironi me çmimet më të mira!

Pse Resabu?

Si Resabu, ne i njohim më mirë pushuesit me përvojën tonë shumëvjeçare. Kështu që ne e dimë se çfarë duan më shumë. Reputacioni ynë, së bashku me përvojën tonë, na mundëson të marrim jahte me një zbritje.

Një festë unike!

Nëse merrni me qira një jaht me ekuipazh, mund të merrni shërbim 24/7. Ju mund të keni një festë unike pa ndërprerë pushimet tuaja.

Çmime të përballueshme!

Si Resabu, ne ofrojmë shërbime me çmimet më të mira. Kështu, nuk do t'ju duhet të shpenzoni shtesë për të kaluar një festë pëlqimi!

Kënaqësia 100%

Ekipi ynë profesional ju udhëzon në zgjedhjen e jahtit më të mirë. Kështu që nuk keni asnjë problem për të zgjedhur një jaht. Është shumë e lehtë të gjesh jahtin që dëshiron në buxhetin që dëshiron!

Një festë e paharrueshme!

Jahtet që do të zgjidhni me udhëzimin tonë, rrugët e drejtuara nga kapitenët tanë profesionistë do t'i bëjnë pushimet tuaja të paharrueshme!

Ju zgjidhni menutë!

Vitet e fundit, numri i njerëzve vegan dhe vegjetarian është rritur ndjeshëm. Prandaj, mund të hiqni çdo gjë që nuk dëshironi të përfshihet në Menu!

Rezervimi i hershëm!

Është mjaft e vështirë të gjesh një varkë në minutën e fundit. Nëse zgjidhni një varkë para muajve të verës, të dy mund të përfitoni nga mundësia e zbritjes dhe të mos jeni të detyruar të gjeni një varkë!

Numëruesi i statistikave

Statistikat tona janë më të mirat në mesin e kompanive me qira të jahteve!

Numri i Jahteve të Çertifikuara

0

Numri i Pushuesve

0

Numri i klientëve të përsëritur

0

Numri i klientëve të lumtur

0

Rezervo Tani!

Rezervoni herët për çmimet më të mira dhe kurseni!
Rezervimet e minutës së fundit janë gjithmonë shumë të kushtueshme!

Kontaktoni Tani!

Blog Posts

Ju mund të merrni informacion më të detajuar në lidhje me Kartën e Yacht duke lexuar bloget tona!

Top Yacht Charter Turqi

Çarter i lartë i jahteve Turqia është gjithmonë e vlefshme për çarterin e jahteve në Turqi. Sepse, charteri i jahteve Top kërkon që mysafirët të përjetojnë një festë Top në çdo kuptim. Kjo kërkon Top Yacht, Top Yacht Charter Çmimet Turqi dhe Top Yacht charter destinacion Turqi. Duhet të dini se Turqia…

Procesi i blerjes së jahteve në Turqi

Blerja e një jahti në Turqi Turqia është një nga destinacionet më të preferuara të pushimeve si në muajt e verës ashtu edhe në atë të dimrit. Kjo sigurisht shpjegon avantazhin e zotërimit të një prone në Turqi për shumicën e shtetasve të huaj. Procesi i blerjes së jahteve në Turqi, cilat janë dokumentet…

Plazhet me flamur blu në Turqi

Siç dihet, Flamuri Blu është çmimi që u jepet plazheve dhe marinave që plotësojnë disa kritere nga Fondacioni Ndërkombëtar i Edukimit Mjedisor (FEE), i cili vlen në shumë vende. Turqia është shumë e pasur për sa i përket plazheve me flamur blu. Ky është një…